Avon ruževi

Svakodnevno se šminkam. Najčešće na oči stavim samo maskaru, eventoalno neku nude sjenu, a na usnama uvijek mora biti neki ruž. Uz svaku odjevnu kombinaciju imam poseban ruž. :D
Većinom koristim Avon ruževe. Možda nemam baš svaki, ali zato imam minimalno 30 mini uzoraka Avon ruževa za usne. 

Inače su mi Avon ruževi jako dobri. Ne isušuju usne, a mnogo su postojani i dugotrajni. Ja najviše koristim Avon True Matte kolekciju, ali i ostale kolekcije, poput Mark i Luxe, su odlične.

Avon True, Mark, Luxe
Avon True Matte ruževi
Peach Flatters Avon True Matte 
Blue Suede Mark Epic

Mark. Epic ruževi za usne su posebni po tome što u sebi imaju prajmer koji pojačava boju i dugotrajnost. Boje su 2x intenzivnije od klasičnog ruža, a zahvaljujući  formuli koja sadrži prajmer boja ostaje na usnama satima. Usne su savršeno glatke, mekane i hidratizirane. U otkačenim crno bijelim pakovanjima nalazi se 17 fantastičnih nijansi boja, od drečavo plavih, ljubičastig, rozih, do nude bež i rozih. 

Mark. Epic Blue Suede i Temptress ruževi za usne



Au Naturale Avon True Matte
Pinking About You Mark Liquid Lip Lacquer Matte
Marvelous Mocha Avon True Matte

Ukoliko volite mat ruževe za usne, ali naravno ne želite isušene usne, izaberite jedan od Avon True Perfectly Matte ruževa za usne sa specijalnom formulom. Jaako su dugotrajni te ne isušuju usne. Naaze se u elegantnom mat crnom pakovanju u kojem se krije 18 različitih mat boja.
Dare To Be Bare Mark Liquid Lip Lacquer Matte
Red Supreme Avon True Matte
Fabulosity Mark Liquid Lip Lacquer Matte
Passion It Mark Liquid Lip Lacquer Matte
Luxe Shine Brilliance ruž za usne
Luxe Shine Brilliance ruževi za usne opravdavaju svoje ime. To je brilijantni ruž sa usne sa perlama koje reflektuju svjetlost. Nalazi se u elegantnoj zlatnom pakovanju u obliku ruža, a kada ga nanesete izgleda kao da ste stavili sjaj za usne. Ova kolekcija ruževa sadrži se od svega 5 nijansi crvenih, rozih te bež boja.




Koji su Vama omiljeni ruževi? Da li ste probali neki od Avonovih ruževa? 
Divni su! :) 


Primjedbe

  1. jao ovaj blue suede je predobar. a ovaj luxe jel karmin il sjaj? jer izgleda ko sjaj a vidim da pise ruz. prelijep je svakako

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Karmin je, ali kada ga naneseš na usne izgleda kao da je sjaj. Ma perfektan je stvarno :)

      Izbriši

Objavi komentar